Nationale Opera en Ballet

Wilt u zich laten inspireren door nieuwe en oude opera. Of een adembenemende voorstelling van het nationaal ballet bijwonen? Ook dat kan in District Groot Waterloo nabij het Waterlooplein. Daar bevindt zich namelijk naast de vele bezienswaardigheden ook het nationale opera en ballet.

De nationale opera
Laat u meeslepen in inspirerende verhalen en exentrieke decors. U waant zich even in een andere wereld, wanneer het toneel tot leven komt. De Nationale opera acteert op hoog niveau en wordt in huis gecreerd en geoptimaliseerd een waar genot voor het oog en de unieke structuur van het gebouw brengen de opera tot goddelijke klanken die u lang zullen bijblijven.

Het nationaal ballet
Een ogenstrelende performance op wereld niveau dat krijgt u te zien bij een voorstelling van het nationaal ballet. Door zorgvuldige selecties en uitwerkingen tot in de perfectie zult u uw bezoek niet snel vergeten. Alle aspecten worden tot in detail geperfectioneerd van de costums, de ballet uitvoeringen en make-up. Werkelijks alles wordt uit de kast gehaald om u de avond van uw leven te bezorgen.

Openingstijden van de Nationale opera en ballet 
U kunt maandag t/m vrijdag terecht van 12:00 tot 18:00 uur (en tot aanvang van de voorstelling
Op Zaterdag, zondag en feestdagen van 12:00 tot 15:00 uur (en tot aanvang van de voorstelling)

Tickets voor de Nationale opera en ballet
Tickets kunt u het beste bestellen of reserveren via de officiele website.

Adres van de Nationale opera en ballet:

Amstel 3
1101PN Amsterdam
020-6255455