Goedkoper mobiel bellen

Mobiel bellen kan goedkoper. Ook in Amsterdam. Hoe? Door een mobiel telefoon abonnement af te sluiten bij UnitedConsumers. UnitedConsumers is een consumentencollectief met meer dan 500.000 leden. UnitedConsumers maakt vaste lasten goedkoper, hierbij moet u denken aan de zorgverzekering, de energierekening, de autoverzekering maar ook het mobiele telefoon abonnement.

UnitedConsumers geeft korting op de nieuwste mobiele telefoons en de beste mobiele abonnementen. Ook als u in Amsterdam woont is UnitedConsumers er voor u. Aanmelden voor een telefoon abonnement met een gsm of een sim only abonnement is genoeg. UnitedConsumers regelt de rest.

Sim only vergelijken

Bij UnitedConsumers kunt u sim only vergelijken en het goedkoopste abonnement afsluiten. Want als u al een telefoon heeft, is een sim only abonnement ideaal. UnitedConsumers vergelijkt voor u de goedkoopste sim only abonnementen. U stelt zelf het abonnement samen en kiest zelf de provider. Zo heeft u altijd het voordeligste sim only abonnement bij de beste providers. En natuurlijk de uistekende service van UnitedConsumers.

Smartphone vergelijken

Nog zo’n handigheidje van UnitedConsumers is de mogelijkheid om smartphones te vergelijken. In een paar simpele stappen weet u welke smartphone het beste bij u past. En het abonnement dat u bij uw smartphone afsluit, is bij UnitedConsumers altijd een goedkoop abonnement. Ook als u in Amsterdam woont. 

De smartphone vergelijker is zeer eenvoudig. U kiest zelf en mobiel abonnement met uw wensen en se smartphone die daarbij past. U kunt kiezen uit de volgende modellen: LG, HTC, Sony, iPhone, Huawei, Microsoft of een Samsung telefoon.

Extra voordeel in Amsterdam

Wanneer u zich aanmeldt voor een mobiel abonnement via UnitedConsumers,profiteert u van vele voordelen. De abonnementen worden online afgesloten, u heeft de keuze uit vele goedkope abonnementen en krijgt ook nog eens de beste service. 
Naast het afsluiten van een goedkoop telefoon abonnement, kunt u zelf ook iets doen om te besparen op mobiele telefoons:

– Update uw smartphone: door uw smartphone naar de nieuwste software te updaten, worden fouten hersteld en krijgt uw telefoon soms nieuwe functies. Mogelijk bevalt dit zo goed, dat u hierdoor uw ‘nieuwe’ smartphone’ nog wel een tijdje wilt houden.

– Goede bescherming: door uw smartphone te beschermen met een hoesje en beschermfolie, voorkomt uw schade en ook reparatiekosten. Is uw telefoon toch kapot? Laat uw telefoon repareren in een reparatieshop, dan kunt u er weer even mee vooruit. 

– Foto’s maken: vervang uw camera en navigatiesysteem door een smartphone. De meeste mobiele telefoons hebben een (zeer) goede camera en navigatiefunctie.