Goedkope zorgverzekering in Amsterdam

Bent u op zoek naar een goedkope zorgverzekering in Amsterdam? Denkt u dan eens aan UnitedConsumers. UnitedConsumers is een consumentencollectief dat vaste lasten goedkoper maakt. Sinds de oprichting in 2000 besparen ruim 500.000 deelnemers op hun vaste lasten zoals energierekening, brandstof en telefoonabonnement.

UnitedConsumers biedt ook al meer dan 10 jaar een van de goedkoopste zorgverzekeringen aan. Dit doet UnitedConsumers in samenwerking met VGZ. 

De zekerheid van VGZ

Als deelnemer van het zorgcollectief van UnitedConsumers krijgt u tot 10% korting op de zorgverzekering van VGZ. Daarmee kunt u een mooi bedrag per jaar besparen. Maar net zo belangrijk vindt UnitedConsumers de kwalitatieve zorg. Daarom werken zij samen met zorgverzekeraar VGZ. 

VGZ is al meer dan 65 jaar actief in de zorg en heeft geen enkele winstdoelstelling. Hierdoor kan VGZ zich volledig richten op kwaliteit. VGZ biedt de beste zorgverzekering en verleent de allerbeste service. Bij VGZ staat u als klant echt voorop. 

Goedkope zorgverzekering in Amsterdam en vergoedingen

Naast een goedkope zorgverzekering in Amsterdam biedt de zorgverzekering u uitgebreide vergoedingen voor bijna alle zorg. De voorwaarden zijn eenvoudig, eerlijk en VGZ heeft contracten met bijna alle zorgverleners. Ook in Amsterdam. Hierdoor heeft u ook met de naturapolis de grootste vrije keus in de zorg. Handig.

Bij VGZ krijgt u vaak leuke extraatjes als u een zorgverzekering afsluit. Dit voordeel heeft vaak iets met uw gezondheid te maken, korting op de sportschool bijvoorbeeld. Of dagje sauna of een gezondheidstest. Want VGZ gelooft dat u langer gezond kunt blijven door ook aan plezier en ontspanning toe te komen.  

Naast het afsluiten van een goedkope zorgverzekering bij UnitedConsumers, zijn er een aantal dingen die u zelf kunt doen om gezond te blijven.

–  Beweeg voldoende: ga eens lekker hardlopen door Amsterdam. Velen gingen u al voor! Of bezoek de sportschool. U zult merken dat u zich een stuk fitter voelt en uw conditie gaat er ook nog eens op vooruit!

– Slaap voldoende: goed slapen is belangrijk om de dag goed te beginnen. Door op vaste tijden te gaan slapen en wakker te worden, komt u in een goed slaapritme. Volwassenen hebben tussen de zeven en acht uur slaap nodig.

– Eet voldoende groente en fruit: gezond eten draagt bij een gezonder en fitter leven. Eet daarom voldoende groente en fruit. Een gevarieerd voedingspatroon is het geheim voor een vitaal leven.