Bedrijfsruimte vinden Amsterdam

Bedrijfsruimte huren in Amsterdam lastig? Sinds de 4 grootste lokale makelaarskantoren van Nederland hun krachten hebben gebundeld en het platform Deskfinder hebben opgericht is dit erg gemakkelijk. Marketing-directeur Bastiaans Braams & Thomas van der Heijden (eigenaar van het lokale makelaarskantoor in Amsterdam) geven aan gestart te zijn met dit platform, omdat ondernemers die naar kantoorruimte zoeken, veel beter bediend kunnen worden. ‘We willen ondernemers het beste aanbod geven en het veel gemakkelijker voor ze maken. Daarom zorgen we ook voor een bezichtiging binnen 3 uur’.

Wat geven deze experts aan als belangrijkste ontwikkelingen en aandachtspunten voor bedrijfsruimte huren in Amsterdam?  


Zorg een goede toegankelijkheid van de kantoor

Als ondernemer wil je waarschijnlijk een kantoor dat dichtbij je eigen woning ligt. Echter, heb je ook rekening te houden met klanten, cliënten en personeel. Ook voorzieningen zoals een station, snelweg of winkel wil je mogelijk in de buurt hebben. Zo heeft ieder bedrijf haar eigen wensen. Nog los van de ruimte die je in je kantoor hebt! Sommige bedrijven vinden het erg fijn om een centrale receptie te hebben en een kantine. Anderen hebben dat niet nodig. In Amsterdam heb je sowieso alles wat je zoekt. Echt! Want je denkt misschien al snel aan drukte en file, maar dit is goed te ontwijken door niet in het centrum te werken. Openbaar vervoer is hier zeer goed geregeld en ook de snelwegen zijn erg goed verbonden met Amsterdam. Alle voorzieningen zijn bovendien in de buurt. Tip: Amsterdam Zuidoost of West zijn minder druk (mocht je daar behoefte aan hebben), sneller bereikbaar dan het centrum en toch ben je snel bij alle voorzieningen. 

Kantoorruimte aan de grachtengordel 
Of bekijk dit kantoor aan Amsterdam Zuidoost met centrale receptie

Wees voorbereid op groei

De ondernemer groeit sneller dan de ander, bepaal voor jezelf waar je behoefte aan hebt. Bedrijfsruimte huren is de eerste jaren altijd de uitkomst, aangezien je dan flexibeler blijft. Maar ook onder huurcontracten is de flexibiliteit verschillend. En huur in eerste instantie iets waar enige groei mogelijk is, zodat je geen adreswijziging overal door hoeft te voeren bij de 1e groei. Amsterdam is hier juist erg goed op ingericht en daarnaast kan Deskfinder goed helpen met bemiddeling en het zoeken naar je perfecte kantoor!

In Amsterdam krijg je een groot netwerk

In een stad zoals Amsterdam heb je een groot voordeel aan de bedrijvigheid in de stad. Samenwerkingen zijn snel gemaakt, maar ook veel potentiële klanten zijn hier! Je bent dan ook sneller zichtbaar bij een groter publiek. Grote kans dat je als ondernemer in een pand werkt waar andere bedrijven zijn gevestigd of dat je elkaar kruist. Een echte ondernemer gaat op zoek naar kansen en mogelijkheden en in Amsterdam is dat gemakkelijk!

Is je interesse in een kantoorruimte in Amsterdam gewekt? Dan kan je de volgende stappen volgen:

1. Ga dan naar Deskfinder 
2. Zoek op het gebied waar je wilt werken
3. Plan een bezichtiging.

MAAR! Het kan nog gemakkelijker; geef op onze site je wensen aan en wij gaan voor je op zoek. Uiteraard is alles vrijblijvend.