Zoals vele hoofdsteden in Europa, biedt ook Amsterdam uitstekende uitgaansmogelijkheden. Er zijn tal van barretjes, cafe’s, restaurants, discothekeen en andere amusementsgelegenheden. Vele van hen staan hoog aangeschreven en te vinden in het centrum van de stad.

Uitstekende bereikbaarheid
Het centraal station is een uitstekend aankomst punt in de stad, u heeft dan geen last van parkeren en stapt in het hartje van de stad uit. U kunt namelijk in 1 rechte weg de binnenstad in lopen en veel van de populaire uitgaansgelegenheden bezoeken.

Een avond stappen
Wilt u een gezellig avondje stappen in Amsterdam. Ook dat kan uiteraard. Amsterdam heeft meer dan 1505 gezellige cafe’s die vaak tot de late uurtjes open zijn. Daarnaast zijn er vele populaire discotheken zoals de Escape en The Box.

Filmgelegenheden in Amsterdam
De stad Amsterdam heeft maar liefst (uitzoeken) bioscopen. Van classieke filmhuizen, waar culturele en authentieke films getoond worden tot bioscopen met de nieuwste technieken en films in het assortiment. Hieronder vindt u een overzicht van de meest populaire bioscopen in Amsterdam

1. Pathe Tuschinski
2. Pathe City
3. The Movies
4. Het Ketelhuis